Простий недорогий салат на день народження

Салати 36 Останнє оновлення: Mar 13, 2025 Створено: Feb 11, 2025
Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження Простий недорогий салат на день народження
  • Порції: 7 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 01:00
  • Калорії: 233
  • Складність: Легко
Друк

Яскравий, шаруватий, ніжний, з доступних продуктів на свято! Цей простий і недорогий салат можна приготувати і на день народження, і на будь-яке урочисте свято. Легкий у приготуванні і дуже смачний, він стане справжньою прикрасою свята, потрібно лише трохи його оформити. А він, у свою чергу, буде прикрасою столу!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як приготувати простий і недорогий салат на день народження? Підготуйте продукти за списком. Кількість зеленої цибулі беріть за смаком. Майонез можна приготувати самостійно.
  2. Чисті картоплю та моркву залийте в каструлі водою, доведіть до кипіння. Варіть овочі на помірному вогні до готовності. Перевірте їх готовність ножем. Якщо коренеплоди м’які і ніж легко їх протикає, значить, овочі готові. Відварені картоплю і моркву дістаньте з води і повністю охолодіть. Картоплю очистіть і натріть на великій тертці.
  3. Охолоджену моркву також очистіть і подрібніть на великій тертці.
  4. Печінку тріски дістаньте з баночки, викладіть на паперовий рушник, щоб стекли надлишки олії. Розімніть печінку виделкою на дрібні шматочки.
  5. Яйця відваріть вкруту. Як зварити яйця вкруту? Залийте яйця водою, доведіть до кипіння, варіть на помірному вогні 7-8 хвилин з моменту закипання. Відварені яйця відразу залийте холодною водою, щоб вони охололи і шкаралупа краще очищалася. Охолоджені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на великій тертці.
  6. Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою. За бажанням їх також можна подрібнити на великій тертці.
  7. Сервірувати салат можна в кулінарному кільці або в підходящій за розміром і формою салатниці. На дно викладіть натерту картоплю, добре розрівняйте. Нанесіть майонез.
  8. Наступним шаром викладіть печінку тріски. Цей шар змащувати не потрібно.
  9. Зелену цибулю помийте, обсушіть, дрібно наріжте. Присипте шар печінки рівномірно зеленою цибулею.
  10. Потім викладіть мариновані огірки, розрівняйте.
  11. Змастіть шар маринованих огірків майонезом.
  12. Викладіть терту моркву, розрівняйте. Нанесіть майонез.
  13. Закрийте морквяний шар натертими яєчними білками, змастіть майонезом.
  14. Завершіть салат яєчними жовтками. Натріть їх на салат зверху. Приберіть салат в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
  15. Перед подачею прикрасьте салат за бажанням і смаком. Смачного!

Простий недорогий салат на день народження



  • Порції: 7 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 01:00
  • Калорії: 233
  • Складність: Легко

Яскравий, шаруватий, ніжний, з доступних продуктів на свято! Цей простий і недорогий салат можна приготувати і на день народження, і на будь-яке урочисте свято. Легкий у приготуванні і дуже смачний, він стане справжньою прикрасою свята, потрібно лише трохи його оформити. А він, у свою чергу, буде прикрасою столу!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як приготувати простий і недорогий салат на день народження? Підготуйте продукти за списком. Кількість зеленої цибулі беріть за смаком. Майонез можна приготувати самостійно.
  2. Чисті картоплю та моркву залийте в каструлі водою, доведіть до кипіння. Варіть овочі на помірному вогні до готовності. Перевірте їх готовність ножем. Якщо коренеплоди м’які і ніж легко їх протикає, значить, овочі готові. Відварені картоплю і моркву дістаньте з води і повністю охолодіть. Картоплю очистіть і натріть на великій тертці.
  3. Охолоджену моркву також очистіть і подрібніть на великій тертці.
  4. Печінку тріски дістаньте з баночки, викладіть на паперовий рушник, щоб стекли надлишки олії. Розімніть печінку виделкою на дрібні шматочки.
  5. Яйця відваріть вкруту. Як зварити яйця вкруту? Залийте яйця водою, доведіть до кипіння, варіть на помірному вогні 7-8 хвилин з моменту закипання. Відварені яйця відразу залийте холодною водою, щоб вони охололи і шкаралупа краще очищалася. Охолоджені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на великій тертці.
  6. Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою. За бажанням їх також можна подрібнити на великій тертці.
  7. Сервірувати салат можна в кулінарному кільці або в підходящій за розміром і формою салатниці. На дно викладіть натерту картоплю, добре розрівняйте. Нанесіть майонез.
  8. Наступним шаром викладіть печінку тріски. Цей шар змащувати не потрібно.
  9. Зелену цибулю помийте, обсушіть, дрібно наріжте. Присипте шар печінки рівномірно зеленою цибулею.
  10. Потім викладіть мариновані огірки, розрівняйте.
  11. Змастіть шар маринованих огірків майонезом.
  12. Викладіть терту моркву, розрівняйте. Нанесіть майонез.
  13. Закрийте морквяний шар натертими яєчними білками, змастіть майонезом.
  14. Завершіть салат яєчними жовтками. Натріть їх на салат зверху. Приберіть салат в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
  15. Перед подачею прикрасьте салат за бажанням і смаком. Смачного!

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.