- Порції: 7 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 01:00
- Калорії: 233
- Складність:
Легко
Друк
Яскравий, шаруватий, ніжний, з доступних продуктів на свято! Цей простий і недорогий салат можна приготувати і на день народження, і на будь-яке урочисте свято. Легкий у приготуванні і дуже смачний, він стане справжньою прикрасою свята, потрібно лише трохи його оформити. А він, у свою чергу, буде прикрасою столу!
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати простий і недорогий салат на день народження? Підготуйте продукти за списком. Кількість зеленої цибулі беріть за смаком. Майонез можна приготувати самостійно.
- Чисті картоплю та моркву залийте в каструлі водою, доведіть до кипіння. Варіть овочі на помірному вогні до готовності. Перевірте їх готовність ножем. Якщо коренеплоди м’які і ніж легко їх протикає, значить, овочі готові. Відварені картоплю і моркву дістаньте з води і повністю охолодіть. Картоплю очистіть і натріть на великій тертці.
- Охолоджену моркву також очистіть і подрібніть на великій тертці.
- Печінку тріски дістаньте з баночки, викладіть на паперовий рушник, щоб стекли надлишки олії. Розімніть печінку виделкою на дрібні шматочки.
- Яйця відваріть вкруту. Як зварити яйця вкруту? Залийте яйця водою, доведіть до кипіння, варіть на помірному вогні 7-8 хвилин з моменту закипання. Відварені яйця відразу залийте холодною водою, щоб вони охололи і шкаралупа краще очищалася. Охолоджені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на великій тертці.
- Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою. За бажанням їх також можна подрібнити на великій тертці.
- Сервірувати салат можна в кулінарному кільці або в підходящій за розміром і формою салатниці. На дно викладіть натерту картоплю, добре розрівняйте. Нанесіть майонез.
- Наступним шаром викладіть печінку тріски. Цей шар змащувати не потрібно.
- Зелену цибулю помийте, обсушіть, дрібно наріжте. Присипте шар печінки рівномірно зеленою цибулею.
- Потім викладіть мариновані огірки, розрівняйте.
- Змастіть шар маринованих огірків майонезом.
- Викладіть терту моркву, розрівняйте. Нанесіть майонез.
- Закрийте морквяний шар натертими яєчними білками, змастіть майонезом.
- Завершіть салат яєчними жовтками. Натріть їх на салат зверху. Приберіть салат в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
- Перед подачею прикрасьте салат за бажанням і смаком. Смачного!

Простий недорогий салат на день народження
- Порції: 7 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 01:00
- Калорії: 233
- Складність:
Легко
Яскравий, шаруватий, ніжний, з доступних продуктів на свято! Цей простий і недорогий салат можна приготувати і на день народження, і на будь-яке урочисте свято. Легкий у приготуванні і дуже смачний, він стане справжньою прикрасою свята, потрібно лише трохи його оформити. А він, у свою чергу, буде прикрасою столу!
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати простий і недорогий салат на день народження? Підготуйте продукти за списком. Кількість зеленої цибулі беріть за смаком. Майонез можна приготувати самостійно.
- Чисті картоплю та моркву залийте в каструлі водою, доведіть до кипіння. Варіть овочі на помірному вогні до готовності. Перевірте їх готовність ножем. Якщо коренеплоди м’які і ніж легко їх протикає, значить, овочі готові. Відварені картоплю і моркву дістаньте з води і повністю охолодіть. Картоплю очистіть і натріть на великій тертці.
- Охолоджену моркву також очистіть і подрібніть на великій тертці.
- Печінку тріски дістаньте з баночки, викладіть на паперовий рушник, щоб стекли надлишки олії. Розімніть печінку виделкою на дрібні шматочки.
- Яйця відваріть вкруту. Як зварити яйця вкруту? Залийте яйця водою, доведіть до кипіння, варіть на помірному вогні 7-8 хвилин з моменту закипання. Відварені яйця відразу залийте холодною водою, щоб вони охололи і шкаралупа краще очищалася. Охолоджені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на великій тертці.
- Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою. За бажанням їх також можна подрібнити на великій тертці.
- Сервірувати салат можна в кулінарному кільці або в підходящій за розміром і формою салатниці. На дно викладіть натерту картоплю, добре розрівняйте. Нанесіть майонез.
- Наступним шаром викладіть печінку тріски. Цей шар змащувати не потрібно.
- Зелену цибулю помийте, обсушіть, дрібно наріжте. Присипте шар печінки рівномірно зеленою цибулею.
- Потім викладіть мариновані огірки, розрівняйте.
- Змастіть шар маринованих огірків майонезом.
- Викладіть терту моркву, розрівняйте. Нанесіть майонез.
- Закрийте морквяний шар натертими яєчними білками, змастіть майонезом.
- Завершіть салат яєчними жовтками. Натріть їх на салат зверху. Приберіть салат в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
- Перед подачею прикрасьте салат за бажанням і смаком. Смачного!

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар