- Порції: 6 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 02:00
- Калорії: 144
- Складність:
Легко
Друк
Рулет з лаваша – універсальна закуска. Варто трохи змінити начинку, і щоразу вийде новий смак. Цей рулет має смак крабового салату в лаваші.
На відміну від більшості інших видів хліба, вірменський лаваш не містить дріжджів або закваски. Тому лаваш цілком можна віднести до здорової їжі, і він підходить практично для будь-якої дієти.
Час вказано з урахуванням підготовки продуктів і просочування рулету в холодильнику, час активного приготування не більше 15-20 хвилин.
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем? Підготуйте продукти. Крабові палички дістаньте заздалегідь і розморозьте на нижній полиці холодильника. Яйця відваріть 9-10 хвилин і одразу охолодіть під холодною водою. Огірок, зелень, пекінську капусту вимийте та обсушіть. Я використовувала фіолетову пекінську капусту, але можна брати жовту або зелену, смак дуже схожий.
- Консервовану кукурудзу відкиньте на друшляк і дайте добре стекти рідині. Зелень переберіть, залиште тільки ніжні листочки і дрібно наріжте. Крабові палички наріжте тонкими скибочками, огірок соломкою. Пекінську капусту наріжте невеликими кубиками або соломкою. Яйця натріть на великій тертці. Для зручності все розкладіть у маленькі піали або мисочки.
- Лист лаваша розгорніть і намажте майонезом силіконовим пензликом. Майонез можна використовувати і домашній, але шар має бути достатнім, щоб готовий рулет не вийшов сухим або, навпаки, надто майонезним.
- Тепер на лист лаваша викладіть підготовлені продукти смужками в такій послідовності: - кукурудза, яйця, зелень, кукурудза, огірок, кукурудза, крабові палички, зелень, пекінська капуста, кукурудза, огірок, яйця. Від першої смужки кукурудзи залиште лаваш вільним на ширину смужок, для зручності згортання.
- Дуже обережно, намагаючись щільніше, згорніть лаваш у рулет. Загорніть його в харчову плівку, краї плівки зав’яжіть, шов має бути внизу. Приберіть рулет у холодильник на 1 - 1,5 години.
- По закінченню часу рулет дістаньте, обережно наріжте порційно. Подавайте на тарілочці як самостійне блюдо або в доповнення до м’яса, наприклад, на природі.

Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем
- Порції: 6 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 02:00
- Калорії: 144
- Складність:
Легко
Рулет з лаваша – універсальна закуска. Варто трохи змінити начинку, і щоразу вийде новий смак. Цей рулет має смак крабового салату в лаваші.
На відміну від більшості інших видів хліба, вірменський лаваш не містить дріжджів або закваски. Тому лаваш цілком можна віднести до здорової їжі, і він підходить практично для будь-якої дієти.
Час вказано з урахуванням підготовки продуктів і просочування рулету в холодильнику, час активного приготування не більше 15-20 хвилин.
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем? Підготуйте продукти. Крабові палички дістаньте заздалегідь і розморозьте на нижній полиці холодильника. Яйця відваріть 9-10 хвилин і одразу охолодіть під холодною водою. Огірок, зелень, пекінську капусту вимийте та обсушіть. Я використовувала фіолетову пекінську капусту, але можна брати жовту або зелену, смак дуже схожий.
- Консервовану кукурудзу відкиньте на друшляк і дайте добре стекти рідині. Зелень переберіть, залиште тільки ніжні листочки і дрібно наріжте. Крабові палички наріжте тонкими скибочками, огірок соломкою. Пекінську капусту наріжте невеликими кубиками або соломкою. Яйця натріть на великій тертці. Для зручності все розкладіть у маленькі піали або мисочки.
- Лист лаваша розгорніть і намажте майонезом силіконовим пензликом. Майонез можна використовувати і домашній, але шар має бути достатнім, щоб готовий рулет не вийшов сухим або, навпаки, надто майонезним.
- Тепер на лист лаваша викладіть підготовлені продукти смужками в такій послідовності: - кукурудза, яйця, зелень, кукурудза, огірок, кукурудза, крабові палички, зелень, пекінська капуста, кукурудза, огірок, яйця. Від першої смужки кукурудзи залиште лаваш вільним на ширину смужок, для зручності згортання.
- Дуже обережно, намагаючись щільніше, згорніть лаваш у рулет. Загорніть його в харчову плівку, краї плівки зав’яжіть, шов має бути внизу. Приберіть рулет у холодильник на 1 - 1,5 години.
- По закінченню часу рулет дістаньте, обережно наріжте порційно. Подавайте на тарілочці як самостійне блюдо або в доповнення до м’яса, наприклад, на природі.

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар