Салат з білої редьки та моркви

Салати 44 Останнє оновлення: Mar 20, 2025 Створено: Feb 11, 2025
Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви Салат з білої редьки та моркви
  • Порції: 4 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:40
  • Калорії: 126
  • Складність: Легко
Друк

Пісний, дієтичний, бюджетний, але такий смачний, хрусткий. Салат з білої редьки та моркви можна подавати як окрему страву або на гарнір до будь-якого м'яса, птиці чи риби. Він підходить на кожен день, для свят або шашликів на природі. Готується за лічені хвилини з сирих овочів без термічної обробки.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як приготувати простий салат з білого редьки та моркви? Дуже швидко! Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Білу редьку можете замінити на редиску. За бажанням можете додати в салат огірки або свіжі молоді кабачки.
  2. Редьку очистіть і натріть на великій терці або терці для корейської моркви. Я натирала на корейській терці - салат виходить цікавішим за смаком і зовнішнім виглядом.
  3. Моркву очистіть і також натріть на терці.
  4. Болгарський перець вимийте, обсушіть, видаліть насіння та плодоніжку. М’якоть наріжте соломкою. Щоб салат вийшов яскравим і красивим, можете взяти по половинці перців різних кольорів.
  5. Кінзу та петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, кропом, зеленою цибулею або використовувати суміш різних трав.
  6. Тепер підготуйте інгредієнти для заправки. Коричневий цукор можете замінити на звичайний. Якщо у вас замість соєвого соусу соус теріякі, цукор можете не додавати. У теріякі вже є цукор.
  7. В мисочці з’єднайте бальзамічний оцет, соєвий соус, лимонний сік, цукор. Додайте пропущений через прес часник, куркуму та коріандр. Все ретельно перемішайте. Якщо у вас немає бальзамічного оцту, можете замінити його на звичайний столовий, яблучний або винний. Оскільки в заправці вже є соєвий соус, сіль я в неї вже не додавала. Але якщо вам здається, що одного соусу недостатньо, можете трохи посолити соус або овочі.
  8. В миску викладіть підготовлені овочі та зелень. Залийте овочі заправкою і перемішайте. Залиште салат маринуватися на 20-25 хвилин при кімнатній температурі.
  9. Рослинну олію розігрійте і вилийте в овочі. Перемішайте салат з олією. Посипте його кунжутом і подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Салат з білої редьки та моркви



  • Порції: 4 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:40
  • Калорії: 126
  • Складність: Легко

Пісний, дієтичний, бюджетний, але такий смачний, хрусткий. Салат з білої редьки та моркви можна подавати як окрему страву або на гарнір до будь-якого м'яса, птиці чи риби. Він підходить на кожен день, для свят або шашликів на природі. Готується за лічені хвилини з сирих овочів без термічної обробки.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як приготувати простий салат з білого редьки та моркви? Дуже швидко! Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Білу редьку можете замінити на редиску. За бажанням можете додати в салат огірки або свіжі молоді кабачки.
  2. Редьку очистіть і натріть на великій терці або терці для корейської моркви. Я натирала на корейській терці - салат виходить цікавішим за смаком і зовнішнім виглядом.
  3. Моркву очистіть і також натріть на терці.
  4. Болгарський перець вимийте, обсушіть, видаліть насіння та плодоніжку. М’якоть наріжте соломкою. Щоб салат вийшов яскравим і красивим, можете взяти по половинці перців різних кольорів.
  5. Кінзу та петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, кропом, зеленою цибулею або використовувати суміш різних трав.
  6. Тепер підготуйте інгредієнти для заправки. Коричневий цукор можете замінити на звичайний. Якщо у вас замість соєвого соусу соус теріякі, цукор можете не додавати. У теріякі вже є цукор.
  7. В мисочці з’єднайте бальзамічний оцет, соєвий соус, лимонний сік, цукор. Додайте пропущений через прес часник, куркуму та коріандр. Все ретельно перемішайте. Якщо у вас немає бальзамічного оцту, можете замінити його на звичайний столовий, яблучний або винний. Оскільки в заправці вже є соєвий соус, сіль я в неї вже не додавала. Але якщо вам здається, що одного соусу недостатньо, можете трохи посолити соус або овочі.
  8. В миску викладіть підготовлені овочі та зелень. Залийте овочі заправкою і перемішайте. Залиште салат маринуватися на 20-25 хвилин при кімнатній температурі.
  9. Рослинну олію розігрійте і вилийте в овочі. Перемішайте салат з олією. Посипте його кунжутом і подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.