- Порції: 4 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:40
- Калорії: 126
- Складність:
Легко
Друк
Пісний, дієтичний, бюджетний, але такий смачний, хрусткий. Салат з білої редьки та моркви можна подавати як окрему страву або на гарнір до будь-якого м'яса, птиці чи риби. Він підходить на кожен день, для свят або шашликів на природі. Готується за лічені хвилини з сирих овочів без термічної обробки.
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати простий салат з білого редьки та моркви? Дуже швидко! Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Білу редьку можете замінити на редиску. За бажанням можете додати в салат огірки або свіжі молоді кабачки.
- Редьку очистіть і натріть на великій терці або терці для корейської моркви. Я натирала на корейській терці - салат виходить цікавішим за смаком і зовнішнім виглядом.
- Моркву очистіть і також натріть на терці.
- Болгарський перець вимийте, обсушіть, видаліть насіння та плодоніжку. М’якоть наріжте соломкою. Щоб салат вийшов яскравим і красивим, можете взяти по половинці перців різних кольорів.
- Кінзу та петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, кропом, зеленою цибулею або використовувати суміш різних трав.
- Тепер підготуйте інгредієнти для заправки. Коричневий цукор можете замінити на звичайний. Якщо у вас замість соєвого соусу соус теріякі, цукор можете не додавати. У теріякі вже є цукор.
- В мисочці з’єднайте бальзамічний оцет, соєвий соус, лимонний сік, цукор. Додайте пропущений через прес часник, куркуму та коріандр. Все ретельно перемішайте. Якщо у вас немає бальзамічного оцту, можете замінити його на звичайний столовий, яблучний або винний. Оскільки в заправці вже є соєвий соус, сіль я в неї вже не додавала. Але якщо вам здається, що одного соусу недостатньо, можете трохи посолити соус або овочі.
- В миску викладіть підготовлені овочі та зелень. Залийте овочі заправкою і перемішайте. Залиште салат маринуватися на 20-25 хвилин при кімнатній температурі.
- Рослинну олію розігрійте і вилийте в овочі. Перемішайте салат з олією. Посипте його кунжутом і подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Салат з білої редьки та моркви
- Порції: 4 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:40
- Калорії: 126
- Складність:
Легко
Пісний, дієтичний, бюджетний, але такий смачний, хрусткий. Салат з білої редьки та моркви можна подавати як окрему страву або на гарнір до будь-якого м'яса, птиці чи риби. Він підходить на кожен день, для свят або шашликів на природі. Готується за лічені хвилини з сирих овочів без термічної обробки.
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати простий салат з білого редьки та моркви? Дуже швидко! Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Білу редьку можете замінити на редиску. За бажанням можете додати в салат огірки або свіжі молоді кабачки.
- Редьку очистіть і натріть на великій терці або терці для корейської моркви. Я натирала на корейській терці - салат виходить цікавішим за смаком і зовнішнім виглядом.
- Моркву очистіть і також натріть на терці.
- Болгарський перець вимийте, обсушіть, видаліть насіння та плодоніжку. М’якоть наріжте соломкою. Щоб салат вийшов яскравим і красивим, можете взяти по половинці перців різних кольорів.
- Кінзу та петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, кропом, зеленою цибулею або використовувати суміш різних трав.
- Тепер підготуйте інгредієнти для заправки. Коричневий цукор можете замінити на звичайний. Якщо у вас замість соєвого соусу соус теріякі, цукор можете не додавати. У теріякі вже є цукор.
- В мисочці з’єднайте бальзамічний оцет, соєвий соус, лимонний сік, цукор. Додайте пропущений через прес часник, куркуму та коріандр. Все ретельно перемішайте. Якщо у вас немає бальзамічного оцту, можете замінити його на звичайний столовий, яблучний або винний. Оскільки в заправці вже є соєвий соус, сіль я в неї вже не додавала. Але якщо вам здається, що одного соусу недостатньо, можете трохи посолити соус або овочі.
- В миску викладіть підготовлені овочі та зелень. Залийте овочі заправкою і перемішайте. Залиште салат маринуватися на 20-25 хвилин при кімнатній температурі.
- Рослинну олію розігрійте і вилийте в овочі. Перемішайте салат з олією. Посипте його кунжутом і подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар