- Порції: 3 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:15
- Калорії: 146
- Складність:
Легко
Друк
Неймовірно смачно, легко, просто, на швидку руку, без майонезу! Салат з китайської капусти з куркою, сухариками та помідорами - справжнє джерело вітамінів. Він яскравий, свіжий, соковитий, смачний, дуже корисний. Ви приготуєте його за 15 хвилин. Такий салат ідеально підійде в якості пізньої вечері!
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати салат з пекінської капусти з куркою, сухариками та помідорами? Перш за все, підготуйте всі продукти, які вказані в списку. Для яскравості та більш апетитного вигляду готового салату візьміть болгарські перці різних кольорів, а цибулю червону або шалот.
- Куряче філе помийте і обсушіть паперовими серветками або кухонним рушником. Наріжте грудку невеликими кубиками, приблизно 1,5 см на 1,5 см.
- На сковороді з товстим дном розігрійте невелику кількість рослинної або оливкової олії (1-2 ст. ложки буде цілком достатньо). Відправте шматочки курки обсмажуватися, полум’я повинно бути трохи вище середнього. Трохи посоліть філе і додайте щіпку улюбленої приправи. Готуйте, постійно помішуючи, до появи золотистого відтінку на м’ясі.
- Цибулю очистіть. Болгарські перці розріжте навпіл, видаліть серцевину та насіння. Усі овочі промийте в холодній воді та обсушіть.
- Китайську пекінську капусту нашинкуйте тонкими смужками. Відправте в салатницю.
- Болгарські перці та цибулю наріжте тонкою соломкою або перами. Додайте до капусти.
- Помідори наріжте невеликими шматочками або дольками. Дуже добре для салату підійдуть помідори черрі. Вони зазвичай мають солодкуватий смак і чудово доповнюють усі інгредієнти в салаті.
- Додайте в салатницю м’ясо та сухарики. Я використовувала куплені. Можна приготувати сухарики самим. Для цього наріжте білий хліб або батон невеликими кубиками. Обсмажте шматочки хліба до золотистої скоринки на невеликій кількості рослинної олії, трохи посоліть, зніміть з вогню та охолодіть.
- Приготуйте заправку для салату. У глибокій невеликій ємності змішайте оливкову олію, сік вичавленого лимона та часник, пропущений через прес.
- Полийте рівномірно зверху салат. Посипте свіжою зеленню, нарізаною дрібно. Добре підійдуть петрушка, кріп, базилік або шніт-цибуля. При необхідності посоліть за смаком і поперчіть.
- Перемішайте салат перед подачею. Готово!

Салат з пекінської капусти з куркою, сухариками та помідорами
- Порції: 3 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:15
- Калорії: 146
- Складність:
Легко
Неймовірно смачно, легко, просто, на швидку руку, без майонезу! Салат з китайської капусти з куркою, сухариками та помідорами - справжнє джерело вітамінів. Він яскравий, свіжий, соковитий, смачний, дуже корисний. Ви приготуєте його за 15 хвилин. Такий салат ідеально підійде в якості пізньої вечері!
Інгредієнти
Інструкції
- Як приготувати салат з пекінської капусти з куркою, сухариками та помідорами? Перш за все, підготуйте всі продукти, які вказані в списку. Для яскравості та більш апетитного вигляду готового салату візьміть болгарські перці різних кольорів, а цибулю червону або шалот.
- Куряче філе помийте і обсушіть паперовими серветками або кухонним рушником. Наріжте грудку невеликими кубиками, приблизно 1,5 см на 1,5 см.
- На сковороді з товстим дном розігрійте невелику кількість рослинної або оливкової олії (1-2 ст. ложки буде цілком достатньо). Відправте шматочки курки обсмажуватися, полум’я повинно бути трохи вище середнього. Трохи посоліть філе і додайте щіпку улюбленої приправи. Готуйте, постійно помішуючи, до появи золотистого відтінку на м’ясі.
- Цибулю очистіть. Болгарські перці розріжте навпіл, видаліть серцевину та насіння. Усі овочі промийте в холодній воді та обсушіть.
- Китайську пекінську капусту нашинкуйте тонкими смужками. Відправте в салатницю.
- Болгарські перці та цибулю наріжте тонкою соломкою або перами. Додайте до капусти.
- Помідори наріжте невеликими шматочками або дольками. Дуже добре для салату підійдуть помідори черрі. Вони зазвичай мають солодкуватий смак і чудово доповнюють усі інгредієнти в салаті.
- Додайте в салатницю м’ясо та сухарики. Я використовувала куплені. Можна приготувати сухарики самим. Для цього наріжте білий хліб або батон невеликими кубиками. Обсмажте шматочки хліба до золотистої скоринки на невеликій кількості рослинної олії, трохи посоліть, зніміть з вогню та охолодіть.
- Приготуйте заправку для салату. У глибокій невеликій ємності змішайте оливкову олію, сік вичавленого лимона та часник, пропущений через прес.
- Полийте рівномірно зверху салат. Посипте свіжою зеленню, нарізаною дрібно. Добре підійдуть петрушка, кріп, базилік або шніт-цибуля. При необхідності посоліть за смаком і поперчіть.
- Перемішайте салат перед подачею. Готово!

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар