Салат зі шпинатом та огірком

Салати 50 Останнє оновлення: Apr 10, 2025 Створено: Jan 21, 2025
Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком Салат зі шпинатом та огірком
  • Порції: 4 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:10
  • Калорії: 125
  • Складність: Легко
Друк

Дуже легкий, неймовірно корисний і смачний, без майонезу. Салат зі шпинатом і огірком містить інгредієнти, насичені вітамінами та мікроелементами. Він хороший для підтримання тонусу. Це ідеальний перекус, здатний втамувати відчуття голоду без шкоди для здоров'я та фігури. І готується 10 хвилин!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі необхідні компоненти. Замість помідорів чері можна використовувати звичайні томати. Гірчицю краще взяти не гостру з м’яким смаком. Усі овочі промийте.
  2. Кожен листочок шпинату промийте в чистій холодній воді. Викладіть шпинат на паперові серветки та добре обсушіть. Відріжте товсті стебла і наріжте листочки невеликими смужками. Відправте шпинат у глибоку миску, що підходить за розміром.
  3. Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть серединку з насінням і наріжте тонкими півколами. Якщо ви візьмете перці різних кольорів, то салат буде виглядати яскравіше і апетитніше. Відправте болгарський перець у салатницю.
  4. Огірок наріжте невеликими шматочками. При необхідності зніміть шкірку з овоча. Відправте до шпинату.
  5. Помідори чері розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до всіх компонентів.
  6. Цибулю нашинкуйте тонкими пір’ям або півкільцями. Для салату краще взяти білу або червону цибулю. Додайте в миску.
  7. Висипте в салатницю гарбузові насіння. Їх за бажанням можна трохи підсушити на сухій сковороді, я зазвичай цього не роблю.
  8. Приготуйте заправку. У невеликій глибокій ємності змішайте оливкову олію, трохи яблучного або бальзамічного оцту, гірчицю та подрібнений часник. Часник можна пропустити через прес, робіть так, як вам зручніше.
  9. Полийте ароматною олією салат. Посоліть за смаком і посипте меленими перцями. Я використовувала духмяний чорний перець і мелений солодкий паприку.
  10. Усе добре перемішайте і залиште салат настоюватися близько п’яти хвилин.
  11. Салат зі шпинатом, помідорами та огірком готовий, подавайте!

Салат зі шпинатом та огірком



  • Порції: 4 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:10
  • Калорії: 125
  • Складність: Легко

Дуже легкий, неймовірно корисний і смачний, без майонезу. Салат зі шпинатом і огірком містить інгредієнти, насичені вітамінами та мікроелементами. Він хороший для підтримання тонусу. Це ідеальний перекус, здатний втамувати відчуття голоду без шкоди для здоров'я та фігури. І готується 10 хвилин!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі необхідні компоненти. Замість помідорів чері можна використовувати звичайні томати. Гірчицю краще взяти не гостру з м’яким смаком. Усі овочі промийте.
  2. Кожен листочок шпинату промийте в чистій холодній воді. Викладіть шпинат на паперові серветки та добре обсушіть. Відріжте товсті стебла і наріжте листочки невеликими смужками. Відправте шпинат у глибоку миску, що підходить за розміром.
  3. Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть серединку з насінням і наріжте тонкими півколами. Якщо ви візьмете перці різних кольорів, то салат буде виглядати яскравіше і апетитніше. Відправте болгарський перець у салатницю.
  4. Огірок наріжте невеликими шматочками. При необхідності зніміть шкірку з овоча. Відправте до шпинату.
  5. Помідори чері розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до всіх компонентів.
  6. Цибулю нашинкуйте тонкими пір’ям або півкільцями. Для салату краще взяти білу або червону цибулю. Додайте в миску.
  7. Висипте в салатницю гарбузові насіння. Їх за бажанням можна трохи підсушити на сухій сковороді, я зазвичай цього не роблю.
  8. Приготуйте заправку. У невеликій глибокій ємності змішайте оливкову олію, трохи яблучного або бальзамічного оцту, гірчицю та подрібнений часник. Часник можна пропустити через прес, робіть так, як вам зручніше.
  9. Полийте ароматною олією салат. Посоліть за смаком і посипте меленими перцями. Я використовувала духмяний чорний перець і мелений солодкий паприку.
  10. Усе добре перемішайте і залиште салат настоюватися близько п’яти хвилин.
  11. Салат зі шпинатом, помідорами та огірком готовий, подавайте!

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.