- Порції: 4 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:10
- Калорії: 125
- Складність:
Легко
Друк
Дуже легкий, неймовірно корисний і смачний, без майонезу. Салат зі шпинатом і огірком містить інгредієнти, насичені вітамінами та мікроелементами. Він хороший для підтримання тонусу. Це ідеальний перекус, здатний втамувати відчуття голоду без шкоди для здоров'я та фігури. І готується 10 хвилин!
Інгредієнти
Інструкції
- Підготуйте всі необхідні компоненти. Замість помідорів чері можна використовувати звичайні томати. Гірчицю краще взяти не гостру з м’яким смаком. Усі овочі промийте.
- Кожен листочок шпинату промийте в чистій холодній воді. Викладіть шпинат на паперові серветки та добре обсушіть. Відріжте товсті стебла і наріжте листочки невеликими смужками. Відправте шпинат у глибоку миску, що підходить за розміром.
- Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть серединку з насінням і наріжте тонкими півколами. Якщо ви візьмете перці різних кольорів, то салат буде виглядати яскравіше і апетитніше. Відправте болгарський перець у салатницю.
- Огірок наріжте невеликими шматочками. При необхідності зніміть шкірку з овоча. Відправте до шпинату.
- Помідори чері розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до всіх компонентів.
- Цибулю нашинкуйте тонкими пір’ям або півкільцями. Для салату краще взяти білу або червону цибулю. Додайте в миску.
- Висипте в салатницю гарбузові насіння. Їх за бажанням можна трохи підсушити на сухій сковороді, я зазвичай цього не роблю.
- Приготуйте заправку. У невеликій глибокій ємності змішайте оливкову олію, трохи яблучного або бальзамічного оцту, гірчицю та подрібнений часник. Часник можна пропустити через прес, робіть так, як вам зручніше.
- Полийте ароматною олією салат. Посоліть за смаком і посипте меленими перцями. Я використовувала духмяний чорний перець і мелений солодкий паприку.
- Усе добре перемішайте і залиште салат настоюватися близько п’яти хвилин.
- Салат зі шпинатом, помідорами та огірком готовий, подавайте!

Салат зі шпинатом та огірком
- Порції: 4 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 00:10
- Калорії: 125
- Складність:
Легко
Дуже легкий, неймовірно корисний і смачний, без майонезу. Салат зі шпинатом і огірком містить інгредієнти, насичені вітамінами та мікроелементами. Він хороший для підтримання тонусу. Це ідеальний перекус, здатний втамувати відчуття голоду без шкоди для здоров'я та фігури. І готується 10 хвилин!
Інгредієнти
Інструкції
- Підготуйте всі необхідні компоненти. Замість помідорів чері можна використовувати звичайні томати. Гірчицю краще взяти не гостру з м’яким смаком. Усі овочі промийте.
- Кожен листочок шпинату промийте в чистій холодній воді. Викладіть шпинат на паперові серветки та добре обсушіть. Відріжте товсті стебла і наріжте листочки невеликими смужками. Відправте шпинат у глибоку миску, що підходить за розміром.
- Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть серединку з насінням і наріжте тонкими півколами. Якщо ви візьмете перці різних кольорів, то салат буде виглядати яскравіше і апетитніше. Відправте болгарський перець у салатницю.
- Огірок наріжте невеликими шматочками. При необхідності зніміть шкірку з овоча. Відправте до шпинату.
- Помідори чері розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до всіх компонентів.
- Цибулю нашинкуйте тонкими пір’ям або півкільцями. Для салату краще взяти білу або червону цибулю. Додайте в миску.
- Висипте в салатницю гарбузові насіння. Їх за бажанням можна трохи підсушити на сухій сковороді, я зазвичай цього не роблю.
- Приготуйте заправку. У невеликій глибокій ємності змішайте оливкову олію, трохи яблучного або бальзамічного оцту, гірчицю та подрібнений часник. Часник можна пропустити через прес, робіть так, як вам зручніше.
- Полийте ароматною олією салат. Посоліть за смаком і посипте меленими перцями. Я використовувала духмяний чорний перець і мелений солодкий паприку.
- Усе добре перемішайте і залиште салат настоюватися близько п’яти хвилин.
- Салат зі шпинатом, помідорами та огірком готовий, подавайте!

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар