Торт з печива та згущеного молока без випічки

Випічка і десерти 117 Останнє оновлення: Feb 18, 2025 Створено: Dec 10, 2024
Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки Торт з печива та згущеного молока без випічки
  • Порції: 8 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 01:00
  • Калорії: 405
  • Складність: Легко
Друк

Смачно, швидко, шоколадно і недорого! Коли гості на порозі. Печиво Крекер просто відмінно підходить для Торта з печива та згущеного молока без випічки.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як зробити торт з печива та згущеного молока без випічки? Підготуйте необхідні інгредієнти. Купуйте несолоний крекер. Сметану беріть 20-30% жирності.
  2. В ємності з’єднайте сметану та згущене молоко. Перемішайте до однорідності. Сметану можна замінити жирними вершками або сиром маскарпоне. За бажанням всипте ванільний цукор (близько 1 ст. л.) або ванілін (на кінчику ножа). Обов’язково читайте інструкцію перед використанням. Якщо ваніліна додати більше, ніж потрібно, смак торта буде гірчити.
  3. Грецькі горіхи дрібно порубайте ножем або подрібніть у блендері, додайте в крем. Перемішайте. Горіхи будуть ароматнішими і смачнішими, якщо їх трохи підсушити на сухій сковороді. Замість грецьких можна взяти будь-які інші горіхи, наприклад, мигдаль, фундук, арахіс.
  4. Додайте в крем крекер і перемішайте до однорідності.
  5. Візьміть круглу форму для торта (діаметром 18-20 см) застеліть її плівкою, щоб сметанна маса не витікала. Також можна використовувати емальовану миску, силіконову або пластикову форму. Викладіть отриману масу. Розрівняйте поверхню силіконовим лопаткою.
  6. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 4-5 годин, а краще на ніч. За цей час він добре просочиться і буде ще смачнішим.
  7. На наступний день торт звільніть від плівки і швидко, але обережно переверніть його на плоске блюдо.
  8. Приготуйте шоколад і масло для глазурі. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно встигло розм’якнути.
  9. Поламайте плитку шоколаду на невеликі шматочки, перекладіть у сотейник. Додайте розм’якшене вершкове масло і розтопіть на мінімальному вогні, постійно помішуючи.
  10. Залийте торт охолодженою шоколадною глазур’ю. Розрівняйте.
  11. Поставте торт в холодильник на 15 хвилин, щоб глазур схопилася. Перед подачею на стіл прикрасьте тортик подрібненими горіхами або мигдальними пелюстками, листочками свіжої м’яти.

Торт з печива та згущеного молока без випічки



  • Порції: 8 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 01:00
  • Калорії: 405
  • Складність: Легко

Смачно, швидко, шоколадно і недорого! Коли гості на порозі. Печиво Крекер просто відмінно підходить для Торта з печива та згущеного молока без випічки.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як зробити торт з печива та згущеного молока без випічки? Підготуйте необхідні інгредієнти. Купуйте несолоний крекер. Сметану беріть 20-30% жирності.
  2. В ємності з’єднайте сметану та згущене молоко. Перемішайте до однорідності. Сметану можна замінити жирними вершками або сиром маскарпоне. За бажанням всипте ванільний цукор (близько 1 ст. л.) або ванілін (на кінчику ножа). Обов’язково читайте інструкцію перед використанням. Якщо ваніліна додати більше, ніж потрібно, смак торта буде гірчити.
  3. Грецькі горіхи дрібно порубайте ножем або подрібніть у блендері, додайте в крем. Перемішайте. Горіхи будуть ароматнішими і смачнішими, якщо їх трохи підсушити на сухій сковороді. Замість грецьких можна взяти будь-які інші горіхи, наприклад, мигдаль, фундук, арахіс.
  4. Додайте в крем крекер і перемішайте до однорідності.
  5. Візьміть круглу форму для торта (діаметром 18-20 см) застеліть її плівкою, щоб сметанна маса не витікала. Також можна використовувати емальовану миску, силіконову або пластикову форму. Викладіть отриману масу. Розрівняйте поверхню силіконовим лопаткою.
  6. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 4-5 годин, а краще на ніч. За цей час він добре просочиться і буде ще смачнішим.
  7. На наступний день торт звільніть від плівки і швидко, але обережно переверніть його на плоске блюдо.
  8. Приготуйте шоколад і масло для глазурі. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно встигло розм’якнути.
  9. Поламайте плитку шоколаду на невеликі шматочки, перекладіть у сотейник. Додайте розм’якшене вершкове масло і розтопіть на мінімальному вогні, постійно помішуючи.
  10. Залийте торт охолодженою шоколадною глазур’ю. Розрівняйте.
  11. Поставте торт в холодильник на 15 хвилин, щоб глазур схопилася. Перед подачею на стіл прикрасьте тортик подрібненими горіхами або мигдальними пелюстками, листочками свіжої м’яти.

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.