Маринований буряк швидкого приготування

Закуски 32 Останнє оновлення: Mar 13, 2025 Створено: Feb 11, 2025
Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування Маринований буряк швидкого приготування
  • Порції: 2 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 02:00
  • Калорії: 52
  • Складність: Легко
Друк

Неймовірно корисно та дивовижно смачно! Не відірватися! Маринований буряк швидкого приготування чудово доповнює м'ясні страви, особливо ті, що приготовані на мангалі. Ви легко і просто зробите його, не витративши на це багато часу та зусиль. З цим впорається навіть новачок. Спробуємо! Вийшла смачна, соковита закуска всього за кілька годин.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як швидко приготувати мариновану буряк? Дуже легко і просто! Підготуйте всі продукти за списком. Буряк виберіть пружний і щільний, він чудово підійде для маринування.
  2. Коренеплоди вимийте і очистіть від шкірки. Натріть буряк на тертці з великими зубцями. Відправте в глибоку чашку або тарілку, що підходить за розміром.
  3. Цибулю очистіть від лушпиння, промийте під проточною водою і обсушіть. Наріжте цибулину тонкими півкільцями або четвертинками кілець. Додайте до буряка.
  4. В окрему глибоку невелику чашу влийте гарячу воду, оцет і гірчицю. Додайте цукор і ретельно все перемішайте, поки цукор не розчиниться.
  5. Влийте маринад до буряка і цибулі. Посоліть і поперчіть все за смаком.
  6. Перемішайте, накрийте кришкою або харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину-дві. Через деякий час спробуйте буряк на смак і при необхідності досоліть. Наша смачна маринована буряк на закуску готова. При подачі можна прикрасити зеленню.

Маринований буряк швидкого приготування



  • Порції: 2 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 02:00
  • Калорії: 52
  • Складність: Легко

Неймовірно корисно та дивовижно смачно! Не відірватися! Маринований буряк швидкого приготування чудово доповнює м'ясні страви, особливо ті, що приготовані на мангалі. Ви легко і просто зробите його, не витративши на це багато часу та зусиль. З цим впорається навіть новачок. Спробуємо! Вийшла смачна, соковита закуска всього за кілька годин.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Як швидко приготувати мариновану буряк? Дуже легко і просто! Підготуйте всі продукти за списком. Буряк виберіть пружний і щільний, він чудово підійде для маринування.
  2. Коренеплоди вимийте і очистіть від шкірки. Натріть буряк на тертці з великими зубцями. Відправте в глибоку чашку або тарілку, що підходить за розміром.
  3. Цибулю очистіть від лушпиння, промийте під проточною водою і обсушіть. Наріжте цибулину тонкими півкільцями або четвертинками кілець. Додайте до буряка.
  4. В окрему глибоку невелику чашу влийте гарячу воду, оцет і гірчицю. Додайте цукор і ретельно все перемішайте, поки цукор не розчиниться.
  5. Влийте маринад до буряка і цибулі. Посоліть і поперчіть все за смаком.
  6. Перемішайте, накрийте кришкою або харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину-дві. Через деякий час спробуйте буряк на смак і при необхідності досоліть. Наша смачна маринована буряк на закуску готова. При подачі можна прикрасити зеленню.

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.