- Порції: 2 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 02:00
- Калорії: 52
- Складність:
Легко
Друк
Неймовірно корисно та дивовижно смачно! Не відірватися! Маринований буряк швидкого приготування чудово доповнює м'ясні страви, особливо ті, що приготовані на мангалі. Ви легко і просто зробите його, не витративши на це багато часу та зусиль. З цим впорається навіть новачок. Спробуємо! Вийшла смачна, соковита закуска всього за кілька годин.
Інгредієнти
Інструкції
- Як швидко приготувати мариновану буряк? Дуже легко і просто! Підготуйте всі продукти за списком. Буряк виберіть пружний і щільний, він чудово підійде для маринування.
- Коренеплоди вимийте і очистіть від шкірки. Натріть буряк на тертці з великими зубцями. Відправте в глибоку чашку або тарілку, що підходить за розміром.
- Цибулю очистіть від лушпиння, промийте під проточною водою і обсушіть. Наріжте цибулину тонкими півкільцями або четвертинками кілець. Додайте до буряка.
- В окрему глибоку невелику чашу влийте гарячу воду, оцет і гірчицю. Додайте цукор і ретельно все перемішайте, поки цукор не розчиниться.
- Влийте маринад до буряка і цибулі. Посоліть і поперчіть все за смаком.
- Перемішайте, накрийте кришкою або харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину-дві. Через деякий час спробуйте буряк на смак і при необхідності досоліть. Наша смачна маринована буряк на закуску готова. При подачі можна прикрасити зеленню.

Маринований буряк швидкого приготування
- Порції: 2 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 02:00
- Калорії: 52
- Складність:
Легко
Неймовірно корисно та дивовижно смачно! Не відірватися! Маринований буряк швидкого приготування чудово доповнює м'ясні страви, особливо ті, що приготовані на мангалі. Ви легко і просто зробите його, не витративши на це багато часу та зусиль. З цим впорається навіть новачок. Спробуємо! Вийшла смачна, соковита закуска всього за кілька годин.
Інгредієнти
Інструкції
- Як швидко приготувати мариновану буряк? Дуже легко і просто! Підготуйте всі продукти за списком. Буряк виберіть пружний і щільний, він чудово підійде для маринування.
- Коренеплоди вимийте і очистіть від шкірки. Натріть буряк на тертці з великими зубцями. Відправте в глибоку чашку або тарілку, що підходить за розміром.
- Цибулю очистіть від лушпиння, промийте під проточною водою і обсушіть. Наріжте цибулину тонкими півкільцями або четвертинками кілець. Додайте до буряка.
- В окрему глибоку невелику чашу влийте гарячу воду, оцет і гірчицю. Додайте цукор і ретельно все перемішайте, поки цукор не розчиниться.
- Влийте маринад до буряка і цибулі. Посоліть і поперчіть все за смаком.
- Перемішайте, накрийте кришкою або харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину-дві. Через деякий час спробуйте буряк на смак і при необхідності досоліть. Наша смачна маринована буряк на закуску готова. При подачі можна прикрасити зеленню.

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар