Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування

Закуски 33 Останнє оновлення: Mar 18, 2025 Створено: Feb 11, 2025
Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування
  • Порції: 6 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 05:00
  • Калорії: 17
  • Складність: Легко
Друк

Чудова холодна закуска до м'яса або картоплі! Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування - це пікантна, вишукана закуска, яку ви приготували без особливих зусиль. Зберігається вона недовго і завжди розлітається на ура. Спробуйте і переконайтеся самі!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі продукти, які вказані в рецепті. Помідори можна використовувати будь-яких сортів. З ароматних трав прекрасно підійдуть петрушка, зонтики кропу, базилік, орегано, кінза, листочки чорної смородини тощо.
  2. Часник очистіть від лушпиння. Помідори, зелень і зубчики часнику сполосніть у холодній воді.
  3. На дно каструлі викладіть зонтик кропу і кілька гілочок петрушки. Розімніть зелень руками, таким чином вона стане ароматнішою.
  4. Кожен помідор розріжте навпіл і виріжте місця кріплення плодоніжок. Половинки томатів наріжте невеликими дольками, як на фото.
  5. Викладіть частину дольок у каструлю.
  6. Далі зробіть шар з кропу і петрушки. Зубчики часнику роздавіть ножем або наріжте кожен на дві-чотири частини. Додайте часник у каструлю.
  7. Наступним шаром викладіть залишилися помідори.
  8. Завершальним шаром викладіть зонтик кропу, петрушку і кілька листків лавра. Додайте щіпку меленого чорного перцю. Також можна використовувати кілька горошин чорного або духмяного перцю.
  9. В окремій ємності зробіть розсіл. Для цього в одному літрі води розчиніть сіль і цукор. Влийте оцет. Спробуйте розсіл на смак. Якщо вам не вистачає якогось компонента, додайте його. Залийте отриманим розсолом помідори в каструлі.
  10. Щоб помідори і зелень не піднімались і знаходилися постійно в рідині, накрийте їх зверху маленькою плоскою тарілочкою, щоб вийшов своєрідний гніт.
  11. Накрийте каструлю кришкою і залиште помідори маринуватися на 3-5 годин при кімнатній температурі.
  12. Перед подачею поставте каструлю в холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони охололи.
  13. Чудова закуска швидкого приготування готова! Подавайте!

Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування



  • Порції: 6 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 05:00
  • Калорії: 17
  • Складність: Легко

Чудова холодна закуска до м'яса або картоплі! Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування - це пікантна, вишукана закуска, яку ви приготували без особливих зусиль. Зберігається вона недовго і завжди розлітається на ура. Спробуйте і переконайтеся самі!

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі продукти, які вказані в рецепті. Помідори можна використовувати будь-яких сортів. З ароматних трав прекрасно підійдуть петрушка, зонтики кропу, базилік, орегано, кінза, листочки чорної смородини тощо.
  2. Часник очистіть від лушпиння. Помідори, зелень і зубчики часнику сполосніть у холодній воді.
  3. На дно каструлі викладіть зонтик кропу і кілька гілочок петрушки. Розімніть зелень руками, таким чином вона стане ароматнішою.
  4. Кожен помідор розріжте навпіл і виріжте місця кріплення плодоніжок. Половинки томатів наріжте невеликими дольками, як на фото.
  5. Викладіть частину дольок у каструлю.
  6. Далі зробіть шар з кропу і петрушки. Зубчики часнику роздавіть ножем або наріжте кожен на дві-чотири частини. Додайте часник у каструлю.
  7. Наступним шаром викладіть залишилися помідори.
  8. Завершальним шаром викладіть зонтик кропу, петрушку і кілька листків лавра. Додайте щіпку меленого чорного перцю. Також можна використовувати кілька горошин чорного або духмяного перцю.
  9. В окремій ємності зробіть розсіл. Для цього в одному літрі води розчиніть сіль і цукор. Влийте оцет. Спробуйте розсіл на смак. Якщо вам не вистачає якогось компонента, додайте його. Залийте отриманим розсолом помідори в каструлі.
  10. Щоб помідори і зелень не піднімались і знаходилися постійно в рідині, накрийте їх зверху маленькою плоскою тарілочкою, щоб вийшов своєрідний гніт.
  11. Накрийте каструлю кришкою і залиште помідори маринуватися на 3-5 годин при кімнатній температурі.
  12. Перед подачею поставте каструлю в холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони охололи.
  13. Чудова закуска швидкого приготування готова! Подавайте!

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.