- Порції: 6 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 05:00
- Калорії: 17
- Складність:
Легко
Друк
Чудова холодна закуска до м'яса або картоплі! Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування - це пікантна, вишукана закуска, яку ви приготували без особливих зусиль. Зберігається вона недовго і завжди розлітається на ура. Спробуйте і переконайтеся самі!
Інгредієнти
Інструкції
- Підготуйте всі продукти, які вказані в рецепті. Помідори можна використовувати будь-яких сортів. З ароматних трав прекрасно підійдуть петрушка, зонтики кропу, базилік, орегано, кінза, листочки чорної смородини тощо.
- Часник очистіть від лушпиння. Помідори, зелень і зубчики часнику сполосніть у холодній воді.
- На дно каструлі викладіть зонтик кропу і кілька гілочок петрушки. Розімніть зелень руками, таким чином вона стане ароматнішою.
- Кожен помідор розріжте навпіл і виріжте місця кріплення плодоніжок. Половинки томатів наріжте невеликими дольками, як на фото.
- Викладіть частину дольок у каструлю.
- Далі зробіть шар з кропу і петрушки. Зубчики часнику роздавіть ножем або наріжте кожен на дві-чотири частини. Додайте часник у каструлю.
- Наступним шаром викладіть залишилися помідори.
- Завершальним шаром викладіть зонтик кропу, петрушку і кілька листків лавра. Додайте щіпку меленого чорного перцю. Також можна використовувати кілька горошин чорного або духмяного перцю.
- В окремій ємності зробіть розсіл. Для цього в одному літрі води розчиніть сіль і цукор. Влийте оцет. Спробуйте розсіл на смак. Якщо вам не вистачає якогось компонента, додайте його. Залийте отриманим розсолом помідори в каструлі.
- Щоб помідори і зелень не піднімались і знаходилися постійно в рідині, накрийте їх зверху маленькою плоскою тарілочкою, щоб вийшов своєрідний гніт.
- Накрийте каструлю кришкою і залиште помідори маринуватися на 3-5 годин при кімнатній температурі.
- Перед подачею поставте каструлю в холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони охололи.
- Чудова закуска швидкого приготування готова! Подавайте!

Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування
- Порції: 6 Люди
- Час підготовки: -
- Час приготування: 05:00
- Калорії: 17
- Складність:
Легко
Чудова холодна закуска до м'яса або картоплі! Помідори малосольні в каструлі швидкого приготування - це пікантна, вишукана закуска, яку ви приготували без особливих зусиль. Зберігається вона недовго і завжди розлітається на ура. Спробуйте і переконайтеся самі!
Інгредієнти
Інструкції
- Підготуйте всі продукти, які вказані в рецепті. Помідори можна використовувати будь-яких сортів. З ароматних трав прекрасно підійдуть петрушка, зонтики кропу, базилік, орегано, кінза, листочки чорної смородини тощо.
- Часник очистіть від лушпиння. Помідори, зелень і зубчики часнику сполосніть у холодній воді.
- На дно каструлі викладіть зонтик кропу і кілька гілочок петрушки. Розімніть зелень руками, таким чином вона стане ароматнішою.
- Кожен помідор розріжте навпіл і виріжте місця кріплення плодоніжок. Половинки томатів наріжте невеликими дольками, як на фото.
- Викладіть частину дольок у каструлю.
- Далі зробіть шар з кропу і петрушки. Зубчики часнику роздавіть ножем або наріжте кожен на дві-чотири частини. Додайте часник у каструлю.
- Наступним шаром викладіть залишилися помідори.
- Завершальним шаром викладіть зонтик кропу, петрушку і кілька листків лавра. Додайте щіпку меленого чорного перцю. Також можна використовувати кілька горошин чорного або духмяного перцю.
- В окремій ємності зробіть розсіл. Для цього в одному літрі води розчиніть сіль і цукор. Влийте оцет. Спробуйте розсіл на смак. Якщо вам не вистачає якогось компонента, додайте його. Залийте отриманим розсолом помідори в каструлі.
- Щоб помідори і зелень не піднімались і знаходилися постійно в рідині, накрийте їх зверху маленькою плоскою тарілочкою, щоб вийшов своєрідний гніт.
- Накрийте каструлю кришкою і залиште помідори маринуватися на 3-5 годин при кімнатній температурі.
- Перед подачею поставте каструлю в холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони охололи.
- Чудова закуска швидкого приготування готова! Подавайте!

Вам також може сподобатися
Додайте свій коментар